NL

Turnarounds & Projects Operations Coördinator

← back to career website

OCI Nitrogen is in Europa een van de marktleiders in stikstofhoudende kunstmest en wereldwijd de grootste producent van melamine. Wanneer je lid wordt van het OCI-team, krijg je elke dag de kans om een ​​verschil te maken terwijl jij aan jouw carrière werkt.

Verder kun je bij OCI bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Door onze kunstmest krijgen mensen iedere dag weer eten op tafel. Door onze melamine zorgen wij voor duurzame producten zoals tafels, stoelen, laminaat en auto’s. Je krijgt in het dagelijks leven iedere dag met onze producten te maken zonder dat je het weet!

Dat wij duurzaamheid een belangrijk thema vinden is ook te merken aan onze uitstoot. We investeren namelijk continu in de beste beschikbare technologieën om onze uitstoot waar mogelijk te minimaliseren. Dit is ons beleid sinds we in 2008 voor het eerst een stikstofmeststofspeler werden. Door deze investeringen behoren onze emissies tot de laagste van onze wereldwijde concurrenten.

Turnarounds & Projects Operations Coördinator  OCI Manufacturing Fertilizers 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Turnarounds & Projects Operations Coördinator voor OCI Manufacturing Fertilizers (OMF).

Als Turnarounds & Projects Operations Coördinator zorg je namens Operations, samen met de aan jou toegewezen personen, voor de voorbereiding en realisatie van geplande stops en alle overige projecten en het mede bewaken van een efficiënte en effectieve werkwijze gedurende dit voorbereidingsproces met de heersende HSE regels en bestaande procedures.

Hier herken je jezelf in

  • Je hebt een MBO+ diploma met een HBO denkniveau (procestechniek of gelijkwaardig) en minimaal 10 jaar ervaring in het vakgebied en bewezen managerial vaardigheden en kennis van de werkprocessen Maintain, Start Up, Shut Down, Improve Plant en Asset Utilisation.
  • Je bent accuraat, nauwkeurig en resultaat gericht
  • Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt kennis van de HSE Requirements
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken, kortom je bent een echte teamplayer.
  • Jij voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je doet én durft verantwoordelijkheid te nemen.

Dit zoek jij verder in een baan

  • Een goed salaris. Naast een basissalaris krijg je namelijk een 13e maand, een maandsalaris vakantiegeld (>8%), een winstuitkering én een bonus/target regeling.
  • Een sociale werkgever. Wij hebben namelijk een collectieve pensioenregeling en een ziektekostenverzekering met collectiviteitskorting.
  • Prettige, open, informele werksfeer. Werken in een leuk & hecht team.
  • Genoeg vakantiedagen.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. 
Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met onze HR Business Partner:

Nicole Peters, nicole.peters@ocinitrogen.com  of 06-10513013

Heb je geen vragen solliciteer dan direct!  Reageren kan tot 25 juli 2022.

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere organisatie te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent! OCI is namelijk een bedrijf dat waarde hecht aan diversity & inclusion. Meer informatie hierover vind je op onze website: https://www.oci.nl/sustainability/diversity/

Vul het sollicitatieformulier in door de button ‘Solliciteer’ te selecteren. Vrouwen nodigen we (ook) van harte uit om te solliciteren.

Apply

Share this page