NL

Stage Operator A (M/V)

← back to career website

OCI Nitrogen maakt kunstmest en melamine. Met onze kunstmest kunnen boeren gewassen, zoals aardappelen, tarwe en grasland, bemesten. Melamine is een essentiële grondstof in coatings en harsen voor met name de houtindustrie.
Voor onze melaminefabriek op Chemelot in Geleen zijn we op zoek naar verschillende stagiairs Operator A.

Wat ga je doen

Tijdens je stage ga je aan de slag bij de verlading. Hier leer je om melamine via machines te verpakken en te verladen in bigbags (500, 1000 of 1500 kg), 25 kg zakken of in silovrachtwagens.
Daarnaast neem je melaminemonsters af en analyseer je de productkwaliteit. Je werkt in een team met vijf collega’s in 2-ploegendienst. Dit betekent dat je de ene week werkt van 07.00 – 15.00 uur en de andere week van 15.00 – 23.00 uur. Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Herken jij jezelf hierin

Als stagiair start je met een stageovereenkomst. Om voor deze stageplek in aanmerking te komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je studeert op dit moment voor procesoperator A
  • Je bent gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan
  • Je hebt doorzettingsvermogen en een behoorlijke dosis discipline
  • Je kunt goed alleen werken, maar ook in teamverband

Wat bieden wij jou

Durf jij deze uitdaging aan, dan krijg je daar ook iets voor terug. Onder begeleiding krijg je afwisselend en uitdagend werk en een goede leerschool.

Interesse

Lijkt je dit een mooie uitdaging? Solliciteer door op onderstaande solliciteerbutton te klikken. Hiervoor heb je je cv en een motivatiebrief nodig. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Edith Krijnen, HR Business Partner, via edith.krijnen@ocinitrogen.com.

Apply

Share this page