NL

Marketing Stage

← back to career website

OCI Nitrogen is wereldwijd de grootste producent van melamine en in Europa een van de marktleiders in stikstofhoudende kunstmest. Wanneer je lid wordt van het OCI-team, krijg je elke dag de kans om een ​​verschil te maken terwijl jij aan jouw carrière werkt.

Verder kun je bij OCI bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Met onze melamine zorgen wij voor duurzame producten zoals tafels, stoelen, laminaat en auto’s. Door onze kunstmest krijgen mensen iedere dag weer eten op tafel. Je krijgt in het dagelijks leven iedere dag met onze producten te maken zonder dat je het weet!

Dat wij duurzaamheid een belangrijk thema vinden is ook te merken aan onze uitstoot. We investeren namelijk continu in de beste beschikbare technologieën om onze uitstoot waar mogelijk te minimaliseren. Door deze investeringen behoren onze emissies tot de laagste van onze wereldwijde concurrenten.

Marketing Stage (onderzoeksstage)

Wij zijn opzoek naar een ambitieuze student die ons kan helpen met een marktonderzoek in de richting van precisielandbouw. In deze rol ben je onderdeel van het marketing en sales team fertilizers.

In deze stage ben je bezig met:

 • Een marktonderzoek op het gebied van precisielandbouw. Je hebt veel contact met akkerbouwers en veehouders. Je gaat kijken naar hun visie op precisielandbouw en welke rol een kunstmestproducent daarin kan vervullen.
 • Je bent opzoek naar alle trends binnen de precisielandbouw in Nederland. What will be in and what will be out?

Hier herken jij jezelf in

  • Je bent een gemotiveerde en enthousiaste bachelor student in de richting Bedrijfskunde en Agribusiness, Tuin en akkerbouw, of Veehouderij.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent nieuwsgierig, kunt goed doorvragen en legt snel verbanden tussen zaken.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijkertijd hou je ook van een actieve samenwerking binnen het marketing en sales team.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende stage voor de duur van +/- 20 weken in een internationale omgeving. De stage zal zich voornamelijk richten op de Nederlandse markt.
 • Je bent onderdeel van een dynamisch team met voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur staat voor persoonlijke input, groei en ontwikkeling. Na de stage heb je een waardevolle ervaring binnen de meststoffensector.
 • Werktijden zullen samen in overleg plaatsvinden en is een stagevergoeding van toepassing.
 • OCI Nitrogen is onderdeel van OCI NV, een van de marktleiders in stikstofmeststoffen van Europa.
 • Verder kun je bij OCI bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Door onze kunstmest krijgen mensen iedere dag weer eten op tafel.
 • Onze fabrieken zijn gelegen in Geleen, op het Chemelot terrein.

Interesse?

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Janssen, Marketing Communications Officer Fertilizers .
Contactgegevens: Mobiel: +31 6 28580890 Email: Sanne.Janssen@ocinitrogen.com

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere organisatie te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! OCI is namelijk een bedrijf dat waarde hecht aan diversity & inclusion. Vrouwen nodigen we (ook) van harte uit om te reageren.

Meer informatie hierover vind je op onze website: https://www.oci.nl/sustainability/diversity/

Geen vragen maar wel interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in door de button ‘Solliciteren’ te selecteren.

Apply

Share this page