NL

Maintenance Manager

← back to career website

Maintenance Manager

OCI Nitrogen is in Europa een van de marktleiders in stikstofhoudende kunstmest en wereldwijd de grootste producent van melamine. Wanneer je lid wordt van het OCI-team, krijg je elke dag de kans om een ​​verschil te maken terwijl jij aan jouw carrière werkt.

Verder kun je bij OCI bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Door onze kunstmest krijgen mensen iedere dag weer eten op tafel. Met onze melamine zorgen wij voor duurzame producten zoals tafels, stoelen, laminaat en auto’s. Je krijgt in het dagelijks leven iedere dag met onze producten te maken zonder dat je het weet!

Dat wij duurzaamheid een belangrijk thema vinden is ook te merken aan onze uitstoot. We investeren namelijk continu in de beste beschikbare technologieën om onze uitstoot waar mogelijk te minimaliseren. Door deze investeringen behoren onze emissies tot de laagste van onze wereldwijde concurrenten.

Wat ga je doen als Maintenance Manager?

Als Maintenance Manager zorg je ervoor dat het onderhoudsplan veilig, efficiënt en first-time-right wordt geïmplementeerd, gecontroleerd en geëvalueerd. Je bent verantwoordelijk voor een optimale en veilige werking van de technische installaties en alle faciliteiten, apparatuur en elektriciteit. Daarnaast zorg je samen met je team voor een optimale technische beschikbaarheid van de plant.

Hier herken jij jezelf in

We zoeken iemand met een hands on mentaliteit die stressbestendig, proactief en besluitvaardig is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je als Maintenance Manager initiatiefrijk bent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je bent een doorzetter en je weet makkelijk de juiste en goede contacten te leggen en te houden.

Verder beschik jij over;

 • Afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk -en denkniveau;
 • Minimaal 10 jaar ervaring binnen een Maintenance afdeling in de proces industrie, met bewezen track record van delivery van targets, implementeren van verbetering en inhoudelijke kennis;
 • Ruime leidinggevende ervaring, en ervaring met het versterken van teams en bouwen aan kennis en vaardigheden.
 • Analytische vaardigheden en ben je in staat om snel tot de kern van een probleem te komen;
 • Bekendheid met ERP systeem (SAP R3) en brede ervaring met Excel;
 • Heldere en overtuigende communicatie zowel schriftelijk als mondeling op alle niveaus in de organisatie;
 • Vaardigheden om een team te bouwen en relaties te beheren.

Dit zoek jij verder in een baan

 • Een goed salaris.
 • Een sociale werkgever. Wij hebben namelijk een collectieve pensioenregeling en een ziektekostenverzekering met collectiviteitskorting.
 • Met ons ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden kun je je altijd verder ontwikkelen.
 • Gezellige, open, informele werksfeer. Werken in een leuk & hecht team.
 • Genoeg vakantiedagen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist: Simone Jacobs, simone.jacobs@ocinitrogen.com tel: 06 51 28 02 55.

Heb je geen vragen solliciteer dan direct!

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere organisatie te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! OCI is namelijk een bedrijf dat waarde hecht aan diversity & inclusion. Meer informatie hierover vind je op onze website: https://www.oci.nl/sustainability/diversity/

 

 

Apply

Share this page