NL

Control Room Operator (M/V)

← back to career website

Control Room Operator (M/V)

OCI Nitrogen is in Europa een van de marktleiders in stikstofhoudende kunstmest en wereldwijd de grootste producent van melamine. Wanneer je lid wordt van het OCI-team, krijg je elke dag de kans om een ​​verschil te maken terwijl jij aan jouw carrière werkt.

Verder kun je bij OCI bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Door onze kunstmest krijgen mensen iedere dag weer eten op tafel. Met onze melamine zorgen wij voor duurzame producten zoals tafels, stoelen, laminaat en auto’s. Je krijgt in het dagelijks leven iedere dag met onze producten te maken zonder dat je het weet!

Dat wij duurzaamheid een belangrijk thema vinden is ook te merken aan onze uitstoot. We investeren namelijk continu in de beste beschikbare technologieën om onze uitstoot waar mogelijk te minimaliseren. Door deze investeringen behoren onze emissies tot de laagste van onze wereldwijde concurrenten.

Wat ga je doen als Control room operator?

Stel je eens voor…

dat jij met jouw analyse en adequate actie ervoor zorgdraagt dat onze productie blijft draaien in de fabriek. Ook wanneer er plotseling een verstoring optreedt. Het controleren en besturen van de fabriek, daar ben jij als Control Room Operator verantwoordelijk voor. Je werkt voornamelijk vanuit de meetkamer, deze is onderverdeeld in een aantal bedieningsposten. Wij bieden jou een intern opleidingstraject waarna je alle posten kunt bedienen.

Als Control Room Operator werk je nauw samen met de Procesoperator in de fabriek en dragen jullie zorg voor een goed verloop van het fabrieksproces. Samen zie je toe op de naleving van milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt een Operator C diploma en een aantal jaren meetkamerervaring.
 • Je bent flexibel
 • Je bent creatief in het oplossen van problemen
 • Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties
 • Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel
 • Je kunt goed communiceren en samenwerken, kortom je bent een echte teamplayer
 • Jij voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je doet én durft verantwoordelijkheid te nemen

Dit zoek jij verder in een baan

 • Een goed salaris. Naast een basissalaris krijg je namelijk een 13e maand, een continudiensttoeslag (31%), een feestdagtoeslag (gemiddeld 5,7%), een maandsalaris vakantiegeld (>8%), een winstuitkering én een bonus/target regeling.
 • Een sociale werkgever. Wij hebben namelijk een collectieve pensioenregeling en een ziektekostenverzekering met collectiviteitskorting.
 • Met ons ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden kun je je altijd verder ontwikkelen.
 • Prettige, open, informele werksfeer. Werken in een leuk & hecht team.
 • Genoeg vakantiedagen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met een van onze HR Business Partners;

Edith Krijnen, edith.krijnen@ocinitrogen.com  of 06-23533813
Nicole Peters, nicole.peters@ocinitrogen.com of 06-10513013

Heb je geen vragen solliciteer dan direct!

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere organisatie te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent! OCI is namelijk een bedrijf dat waarde hecht aan diversity & inclusion. Meer informatie hierover vind je op onze website: https://www.oci.nl/sustainability/diversity/

Vul het sollicitatieformulier in door de button ‘Solliciteer’ te selecteren. Vrouwen nodigen we (ook) van harte uit om te solliciteren.

Apply

Share this page