NL

Administrator Manufacturing OCI (m/v)

← back to career website

OCI Nitrogen is wereldwijd de grootste producent van melamine en in Europa een van de marktleiders in stikstofhoudende kunstmest. Wanneer je lid wordt van het OCI-team, krijg je elke dag de kans om een ​​verschil te maken terwijl jij aan jouw carrière werkt.

Verder kun je bij OCI bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Met onze melamine zorgen wij voor duurzame producten zoals tafels, stoelen, laminaat en auto’s. Door onze kunstmest krijgen mensen iedere dag weer eten op tafel. Je krijgt in het dagelijks leven iedere dag met onze producten te maken zonder dat je het weet!

Dat wij duurzaamheid een belangrijk thema vinden is ook te merken aan onze uitstoot. We investeren namelijk continu in de beste beschikbare technologieën om onze uitstoot waar mogelijk te minimaliseren. Door deze investeringen behoren onze emissies tot de laagste van onze wereldwijde concurrenten.

Wat ga je doen als Administrator?

Als administrator verzamel en verwerk je productie, reliability, HSE en energie data van de drie plants van OCI Nitrogen. Je stemt met de plants af dat de door hen gegenereerde data op een eenduidige en consistente worden verkregen en ziet er op toe dat er geen discrepanties zijn. Vervolgens analyseer je de plantdata en ben je in staat om afwijkingen in de trends te overzien en te verklaren. De door jou opgestelde trends, grafieken, analyses en verklaringen worden opgenomen in de diverse maand-, kwartaal- en jaar-rapportages t.b.v. het management van OCI Nitrogen en Corporate OCI.

Daarnaast kun je met jouw ervaring het proces van verzamelen en verwerken optimaliseren en doe je voorstellen voor aanvullende analyses als daar aanleiding voor is.

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt een afgeronde MBO+-(proces)technische opleiding, technisch administratieve affiniteit en meerdere jaren ervaring binnen Operations.
 • Je hebt kennis van en ervaring met systemen zoals HERA, STRAM, Safety Dashboard, MESH, SAP en MS office (Word, Excell, Powerpoint).
 • Je hebt gevoel en begrip voor plant en HSE gerelateerde data.
 • Je bent servicegericht, accuraat en hebt inzicht in de relaties en samenhang tussen de verschillende productie- en werkprocessen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Your Profile
 • Jij voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je doet en bent flexibel.
 • Je bent bereid cursussen te volgen in die systemen die je nog niet goed beheerst.

 

Dit zoek jij verder in een baan

 • Een goed salaris. Je krijgt een 13e maand, een maandsalaris vakantiegeld (>8%), een winstuitkering én een bonus/target regeling.
 • Een sociale werkgever. Wij hebben namelijk een collectieve pensioenregeling en een ziektekostenverzekering met collectiviteitskorting.
 • Met ons ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden kun je je altijd verder ontwikkelen.
 • Prettige, open, informele werksfeer.
 • Genoeg vakantiedagen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met onze HR Business Partner:  Edith Krijnen, edith.krijnen@ocinitrogen.com  of 06-23533813.

Heb je geen vragen, solliciteer dan direct!  Solliciteren kan tot uiterlijk 1 augustus 2021.

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere organisatie te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! OCI is namelijk een bedrijf dat waarde hecht aan diversity & inclusion. Vrouwen nodigen we (ook) van harte uit om te solliciteren.

Meer informatie hierover vind je op onze website: https://www.oci.nl/sustainability/diversity/

Vul het sollicitatieformulier in door de button ‘Solliciteren’ te selecteren.

 

Apply