Control Room Operator (Dutch)

 
 

 

Ben jij onze nieuwe Control Room Operator?

OCI Nitrogen is in Europa een van de marktleiders in stikstofhoudende kunstmest en wereldwijd de grootste producent van melamine. De kunstmest, die OCI Nitrogen produceert, verbetert de productiviteit van de landbouw. Melamine wordt gebruikt als grondstof voor lijmen en harsen in velerlei toepassingen zoals meubelplaten, laminaatparket, coatings en kunststof serviezen.

Het hoofdkantoor van OCI Nitrogen is gevestigd in Geleen en onze productielocaties zijn gevestigd op het Chemelot terrein, eveneens in Geleen.

Voor onze melaminefabriek zijn we op zoek naar Control Room Operators.

 

 

Wat ga je doen als Control Room Operator?
Het controleren en besturen van de fabriek, daar ben jij als Control Room Operator verantwoordelijk voor. Je werkt voornamelijk vanuit de meetkamer, die is onderverdeeld in een aantal bedieningsposten. Wij bieden jou een intern opleidingstraject waarna je alle posten kunt bedienen.

Als Control Room Operator werk je nauw samen met de Procesoperator in de fabriek en dragen jullie zorg voor een goed verloop van het fabrieksproces. Samen zie je toe op de naleving van milieu- en veiligheidsvoorschriften. Je voorkomt storingen en mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan analyseer je deze en los je hem zo snel mogelijk op.

Werken bij OCI Nitrogen betekent werken in een hecht team in een vijfploegendienst. Je werkt volgens het 2-2-2-rooster.

  

Wie ben jij?
Jij bent verantwoordelijk, flexibel, stressbestendig en je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn. Je bent sterk in probleemanalyse, je bent besluitvaardig en communicatief vaardig. Je hebt een Operator C diploma en minimaal vijf jaar meetkamerervaring in de chemische industrie. Daarnaast is het belangrijk dat je graag in teamverband werkt, gedisciplineerd bent en zelf verantwoordelijkheid durft te nemen. 


 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende baan met prima voorwaarden. Naast een basissalaris krijg je een 13e maand, een continudiensttoeslag (31%), een feestdagtoeslag (gemiddeld 5,7%), een maandsalaris vakantiegeld (>8%), een winstuitkering en een bonus/target regeling.
Ook bieden we jou een collectieve pensioenregeling en een ziektekostenverzekering met collectiviteitskorting. Je hebt ruime opleidingsmogelijkheden en er is een goede verlofregeling.
Uiteraard staat deze functie open voor zowel mannen als vrouwen.

 

 
Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met onze HR Business Partner Edith Krijnen. Zij is bereikbaar via edith.krijnen@ocinitrogen.com , via 046-7020158 of stuur haar een Whatsapp 06-23533813.
Heb je geen vragen solliciteer dan direct!  Vul het sollicitatieformulier in door de button 'Solliciteer' te selecteren. 

 

Apply Mail To
Vacancies
Business Coordinator FertilizersOCI Nitrogen
Control Room Operator (Dutch)OCI Nitrogen
Field Operator? (Dutch)OCI Nitrogen
Stage Operator A (Dutch)OCI Nitrogen
 
 
 
 
© 2012 OCI Nitrogen
Legal & Privacy statement  |  Cookie policy